Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

XP Power

Az XP Power a világ egyik vezető és folyamatosan növekvő ipari és orvosi AC/DC tápegységeket és DC/DC konvertereket fejlesztő és gyártó vállalata. Az XP Power a gyors növekedését annak köszönheti, hogy egyedülállóan széles termékkínálatát folyamatosan olyan termékekkel bővíti, amelyek a lehető legmagasabb műszaki színvonalat és megbízhatóságot biztosítják, azonban versenyképes áron. Az XP Power termékek fejlesztése az európai, észak-amerikai és ázsiai központokban történik, a központi raktár pedig Angliában található, így valamennyi termék szállítása rövid időt vesz igénybe.

Ipari és orvosi AC/DC tápegységek az XP Power kínálatában

A XP Power által fejlesztett és gyártott nagy megbízhatóságú ipari és orvosi AC/DC tápegységek 5W kimeneti teljesítménytől keződőden kínálnak megoldást a legkülönbözőbb igényekre egészen 3kW kimeneti teljesítményig. Számos XP Power tápegység rendelkezik aktív párhuzamosítás lehetőséggel, így a kimeneti teljesítmény akár 18kW-ig is növelhető. Az XP Power termékkínálata az általános és orvosi iparban előforduló összes feszültségszintre megoldást biztosít 3VDC - 60VDC kimeneti feszültségtartományban, de számos típus sorbaköthető, így nagyobb kimeneti feszültségek előállítása is lehetséges.

Ipari és orvosi DC/DC konverterek az XP Power kínálatában

Az XP Power 0,25W kimeneti teljesítménytől kínál ipari és orvosi DC/DC konvertereket egészen 600W kimeneti teljesítményig. Az aktív árammegosztás ezeknél a termékeknél is sokszor opció, így a kimeneti teljesítmény akár 2,4kW-ig növelhető. Az XP Power DC/DC konverterek nagy része galvanikus leválasztással rendelkezik, de kis teljesítményszinteken POL feszültségszabályzók is megtalálhatók a kínálatban.

Nagyfeszültségű XP Emco DC/DC konverterek

Az XP Power Emco üzletága a piacon egyedülálló nagyfeszültségű DC/DC konverterek fejlesztésére és gyártására szakosodott. A nagyfeszültségű Emco DC/DC konverterek 100V - 500kV feszültségtartományban kínálnak megoldásokat akár 200kW kimeneti teljesítmény mellett.

XP Power termékek fő alkalmazási területei

  • Általános ipari
  • Hadipari
  • Vasúti
  • Ipari automatizálási
  • Méréstechnikai
  • Orvosi 
  • Távközlési
  • IT

A Powergom Kft. az XP Power termékek hivatalos magyarországi forgalmazója.