Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Szolgáltatások

Áramkörtervezés, mérés és gyártás


Modern villamossági rendszert terveztetne vállalkozásába? Költséghatékonyságra hajt, és a korszerűsítésben látja a megoldást? Képzett villamosmérnökeink segítségére lehetnek mind az áramkörtervezésben, mind pedig a különböző mérések, illetve az ezekhez szorosan kapcsolódó gyártási folyamatok elvégzésében. Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, és egyeztessen időpontot helyszíni felmérésre!

 

Beágyazott hardver- és szoftverfejlesztés


Villamosmérnökeink többéves tapasztalattal rendelkeznek a hardver- és szoftverfejlesztésben egyaránt. Legyen szó laboratóriumi körülményekről, közlekedésipari vagy biztonságtechnikai környezetről, az ő szakértelmükre támaszkodhat. Az implementálástól kezdve az optimalizáláson át egészen a specifikáció-frissítésig mindent rájuk bízhat. Növelje vállalkozásának biztonságát, és döntsön költséghatékony megoldásaink mellett! Kérjen egyedi árajánlatot!

 

Szünetmentes és napelemes rendszerek tervezése-kivitelezése


Több mint 30 éve dolgozunk azért, hogy partnereink gazdaságos villamossági rendszereket tudhassanak magukénak, és hozzájuthassanak minden energiaellátáshoz szükséges termékhez. Disztribútorként szünetmenetes tápegységeket, invertereket és akkumulátorokat kínálunk, de magasan kvalifikált villamosmérnökeink szünetmentes és napelemes rendszerek tervezését-kivitelezését is vállalják. Otthoni vagy ipari környezetbe terveztetne? Kérje árajánlatunkat!

 

Tanácsadás szolgáltatás


Szakembergárdánkat magasan képzett villamosmérnökök teszik ki. Több évtizede dolgozunk megrendelőinkért, pontosan ismerjük az igényeiket és az elképzeléseiket. Tanácsadás szolgáltatásunk keretén belül Önnek is segítségére lehetünk az áramkörtervezésben, a hardver- és szoftverfejlesztésben, és napelemes rendszerének kivitelezésében. Útmutatást kérne az energiaellátáshoz szükséges termékek kiválasztásában? Vegye fel a kapcsolatot elérhetőségünkön!