Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.12.16 16:24

Kedvező árú hálózati zavarszűrők az XP Power kínálatában

Az XP Power bejelentette, hogy mostantól kezdődőden a tápegységeken és DC/DC konvertereken túl egyfázisú ipari és orvosi hálózati zavarszűrőkkel is ügyfeleik rendelkezésére állnak.

Az új beépíthető és szerelőlapra szerelhető EMI szűrők megfelelnek a legfrissebb EMC követelményeknek. A zavarszűrők bármilyen egyfázisú betáplálással rendelkező elektromos berendezésbe beépíthetők.

Az IEC bemeneti csatlakozóval rendelkező XP Power FASA/M, FCSS, FDMM, FFSA és FGSM, valamint szerelőlapra szerelhető FHSA/M és FIHA/M hálózati zavarszűrők tökéletes választásnak bizonyulnak IT és orvosi alkalmazásokban. A sokoldalú FFSA és FGSM típusok már bemeneti kapcsolóval is rendelkeznek, lehetővé téve így a gyártási idő csökkentését és költségek megtakarítását.

Valamennyi új XP Power hálózati zavarszűrő rendkívül széles -40°C÷+110°C-os üzemi hőmérséklet-tartománnyal rendelkezik, 50°C-ig névleges terhelhetőséggel.

A hálózati zavarszűrők árnyékolt tokozásuknak köszönhetően alacsony sugárzott zavarkibocsátással rendelkeznek, illetve földszivárgó áramuk orvosi típusok esetén mindössze 5μA 250VAC üzemi feszültség esetén. Az új termékek 1A-től egészen 20A-es áramerősségig kínálnak egy-, illetve kétlépcsős megoldásokat.

A gyártási költségek csökkentése végett az XP Power FCSS és FDMM hálózati zavarszűrők egy ágban, míg az FGSM típusok mindkét ágban tartalmaznak biztosítótartót. A könnyű szerelhetőség érdekében valamennyi termék Faston kivezetéssel rendelkezik.

Az XP Power új hálózati zavarszűrői 3 év gyártói garanciával rendelkeznek és már rendelhetők webshopunkon keresztül rendkívül kedvező áron.