Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Delta Electronics

A Delta Electronics Group 1971 óta foglalkozik ipari kapcsolóüzemű tápegységek és szünetmentes tápegységek fejlesztésével és gyártásával. A Delta Electronics Group azon kevés vállalatcsoportok egyike, akik minden terméküket saját maguk fejlesztik és a termékek gyártása saját tulajdonú gyárakban történik. A kezdetek óta olyan vevőket tudhat magáénak a Delta, mint az IBM, Dell, Sony, HP és még sokan mások.

Delta Electronics ipari tápegységek

A Delta Electronics 2008 óta forgalmaz saját márkanév alatt általános ipari tápegységeket. Din sínre szerelhető kivitelben a Chrome termékcsalád már 10W-os kimeneti teljesítménytől tartalmaz modelleket, míg a CliQ termékcsalád legnagyobb teljesítményű modellje akár 960W teljesítményt is képes biztosítani a kimenetén. A Delta Electronics DIN sínre szerelhető Lyte ipari tápegységei azoknak a felhasználóknak lehetnek igazán érdekesek, akik még árérzékeny alkalmazásoknál sem szeretnének lemondani a minőségről és hosszú garancia-időtartamtól. Az aktuális ipari igényeknek megfelelően a Delta Electronics Sync termékcsaládja azokra az alkalmazásokra kínál megoldást, ahol a kevés rendelkezésre álló hely miatt keskeny tokozású tápegységre van szükség.

A Delta Electronics PMT termékcsaládja 35W - 350W teljesítménytartományban elérhető modelljei rendkívül kedvező ár/érték arányukkal szereztek hírnevet maguknak, míg a PMC termékcsalád tápegységei robosztus kialakításukról híresek. A PMF termékcsalád aktív PFC-vel gyártott modelljei a közepes teljesítményű alkalmazásokra kínálnak megoldásokat. A Delta Electronics PMR termékcsaládja olyan ipari tápegységeket foglal magába, melyek 1U magas alkalmazásokhoz illeszkedő alacsony profillal rendelkeznek.

Delta Electronics egyenáramú (DC) szünetmentes tápegységek

A Delta Electronics kínálatában természetesen megtalálhatók az ipari alkalmazásokhoz sokszor elengedhetetlen egyenáramú (DC) szünetmentes tápegységek. A DIN sínre szerelhető DRU-24V40ABN DC-UPS 2A-es töltőárammal és akár 40A fogyasztói árammal áll a felhasználók szolgálatára. A DRU szünetmentes tápegységbe beépített relé jelzések lehetővé teszik a rendszer távoli felügyeletét, így egy hálózatkimaradás esetén a kritikus fogyasztók leállítása időben megkezdődhet. A Delta Electronics szerelőlapra szerelhető PMU termékcsaládja kategóriájában egyedülálló módon szabályozható töltőárammal rendelkezik, mely a teljeskörű védelemmel és jelzéssel megkerülhetetlen szereplőjévé teszi az egyenáramú szünetmentes áramellátás piacának.

Delta Electronics váltakozó áramú (AC) szünetmentes tápegységek

A Delta Electronics 600VA-500kVA teljesítménytartományban kínál szünetmentes tápegységeket a lakosságitól az ipari felhasználásig minden területre. Csak úgy, mint az ipari tápegységeket, a Delta Electronics szünetmentes tápegységeket is a kiemelkedő megbízhatóság jellemzi.

Delta Electronics DC/DC konverterek

A Delta Electonics DC/DC konverter termékkínálatában egyaránt megtalálhatók a POL, illetve a galvanikus leválasztással rendelkező DC/DC konverterek. A galvanikusan leválasztott Delta Electronics DC/DC konverterek elérhetők felületszerelhető és furatszerelhető tokozással egyaránt 1W - 700W kimeneti teljesítménytartományban, míg a galvanikusan csatolt DC/DC konverterek SIP3 tokozásban 0,75W - 7,5W teljesítménytartományban biztosítanak megoldásokat.

Cégünk a Delta Electronics tápegységek, szünetmentes tápegységek, inverterek és DC/DC konverterek magyarországi forgalmazója, így kínálatunkban megtalálható az ezen négy kategóriába eső összes Delta Electronics termék.