Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.11.12 15:26

XP Power kompakt, 3W és 10W teljesítményű furatszerelhető ipari tápegységek

Az XP Power tápegység kínálata új, versenyképes árú VCE03 és VCE10 típusú 3W és 10W kimeneti teljesítményű furatszerelhető ipari tápegységekkel bővült.

Mindkét típus univerzális, 85÷305VAC bemeneti feszültségtartománnyal rendelkezik, mellyel 100VAC és 277VAC között lefedik az összes szabványos bemeneti feszültségtartományt.

A VCE03 és VCE10 ipari tápegységek, kompakt kivitelük ellenére, beépített elektromágneses zavarszűrővel és bemeneti kondenzátorral rendelkeznek, ezért tényleges helytakarékos megoldást kínálnak külső alkatrészek igénye nélkül.

Az XP Power VCE 3W-os tápegységek a maximális rugalmasság és helykihasználás érdekében rendkívül kompakt tokozással vagy tokozatlan SIP formátumban készülnek. A 10W-os változatok tokozott vagy tokozatlan DIP kialakítással rendelhetők.

Magas hatásfokuk és 0,3W alatti alacsony üresjárati teljesítményfelvételük miatt széles körben alkalmazhatók és támogatják a velük megépített berendezések környezettudatosságát. 7 különböző kimeneti feszültségszinttel (3,3V, 5V, 9V, 12V, 15V, 24V, 48V) készülnek és rendelkeznek túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel.

Mindegyik XP Power VCE tápegység II érintésvédelmi osztályú, megerősített kettős szigetelésű, a bemenet/kimenet között 3kVAC átütési szilárdságú, védőföld nélkül üzemeltethető konstrukció. A tápegységek megfelelnek az IEC60950-1 információtechnológiai berendezésekre vonatkozó szabvány, az IEC/UL/EN62368-1 információtechnológiai és audio-vizuális berendezésekre vonatkozó szabvány és az IEC/EN60335-1 háztartási gépekre vonatkozó szabvány érintésvédelmi követelményeinek, valamint az EN55032 szabvány B szintjének a vezetett és sugárzott zavarkibocsátás vonatkozásában.

Üzemeltetésük a -25°C ÷ +70°C közötti üzemi hőmérséklet-tartományban, természetes léghűtéssel és külső hűtőborda nélkül lehetséges, +50°C-ig teljes terheléssel.

A 305VAC feszültségszintig kiterjesztett bemeneti feszültségtartománynak köszönhetően a tápegységek alkalmazhatók 277VAC névleges feszültségű rendszerekben, mint amilyenek általában a világítástechnikai és ipari igények.

A VCE03 és VCE10 tápegységek jól alkalmazhatók világítástechnikai, automatizálási és folyamatirányítási területen, műszeriparban, háztartási berendezésekben, ház-automatizálási és méréstechnikai rendszerekben, valamint kis méretük, magas hatásfokuk és alacsony üresjárati teljesítményfelvételük miatt ideálisak IoT alkalmazásokhoz is.

Az XP Power VCE03 és VCE10 tápegységek alkalmazhatók nagyobb teljesítményű rendszerek segédtápegységeként, ahol készenléti állapotban (standby) tarthatják a vezérlőáramköröket, kikapcsolhatóvá téve a nagyteljesítményű átalakító fokozatokat, ezáltal csökkentve a készenléti és üresjárási veszteségeket.

Ezek a magas minőségű furatszerelhető ipari tápegységek költséghatékony megoldást kínálnak kisebb rendszerek tápegységeként vagy nagyobb rendszerek segédtápegységeként teljes mértékű érintésvédelmi és EMC megfelelőséggel. A tápegységek magas MTBF értékkel és 3 év garanciával rendelkeznek.

További furatszerelhető tápegységeink kínálatában minden típust megtalál, amelyre szüksége lehet!