Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.11.16 09:09

36-65W-os, asztali kivitelű, orvosi és információtechnológiai XP Power tápegységek

XP Power AKM36, 45, 65 orvosi tápegységek

Az XP Power tápegység kínálata a kedvező árszintű AKM36, AKM45, és AKM65 típusú 36-65W kimeneti teljesítményű orvosi tápegységekkel bővült.

Az orvosi, információtechnológiai és ipari piacokat megcélozva, az AKM sorozat minden tagja teljesíti az Egyesült Államok Department of Energy (DoE) legújabb, VI-os szintű, valamint az Európai Unió CoC 2-eszintű energiahatékonysági követelményeit, 2xMOPP orvosi szabvány szerinti páciensvédelemnek megfelelő átütési szilárdság és rendkívül alacsony üresjárási teljesítményfelvétel mellett.

Az XP Power AKM tápegységek az egész világon működőképes, 90÷264VAC bemeneti feszültségtartománnyal és 8 különböző kimeneti feszültségszinttel 9V, 12V, 15V, 18V, 24V, 30V, 36V, 48V készülnek. A 36W-os változat II-es érintésvédelmi osztályú, nem igényel védőföld csatlakozást, míg a 45W-os és 65W-os változatoknál ez opcionális. A bemeneti csatlakozók IEC320-C8 „fektetett 8-as” típusúak a II-es érintésvédelmi osztályú típusoknál és IEC320-C14 típusúak az I-es érintésvédelmi osztályú típusoknál. A csatlakozó opcionálisan rendelhető kábelrögzítővel az olyan alkalmazásokhoz ahol a véletlen szétkapcsolódás kritikus lehet. A kimenet lengőkábeles, a végén egy szabványos jack csatlakozóval.

A nagy megbízhatóságú XP Power AKM tápegységek 4kVAC bemenet / kimenet közötti átütési szilárdsággal rendelkeznek, tengerszint felett 5000 méterig üzemeltethetők, és megfelelnek az UL/EN/IEC 60950 szabvány információtechnológiai berendezésekre vonatkozó érintésvédelmi követelményeinek ugyanúgy, mint az EN/IEC/CSA/ANSI-AAMI ES 60601-1 szabvány orvosi berendezésekre vonatkozó követelményeinek megerősített kettős szigeteléssel (2xMOPP).

Az alkalmazási területek felölelik a hordozható orvosi megfigyelés és diagnosztizálás, a kozmetikai kezelés, a környezetvédelmi megfigyelés, a mérésadatgyűjtés valamint a mobil távközlés területeit. Orvosi környezetben történő alkalmazáshoz fehér színű változatok is rendelhetők.

Az AKM asztali tápegységek 3 év garanciával rendelkeznek és az egyik legjobb választást jelentik azoknak, akik egy kiemelkedő ipari teljesítményű, mégis olcsó, a legújabb energiahatékonysági és érintésvédelmi szabványoknak megfelelő külső tápegységet keresnek.