Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.10.18 10:26

Rádiófrekvenciás tápegységekkel bővül az XP Power kínálata

Rádiófrekvenciás tápegységekkel bővül az XP Power kínálata

Az XP Power nem csak új termékek fejlesztésével, hanem elismert, tápegységeket fejlesztő és gyártó vállalkozások felvásárlásával és azok termékeinek átvételével is bővíti a kínálatát időről időre.

A világ egyik leggyorsabban fejlődő, tápegységeket fejlesztő és gyártó vállalata, az XP Power felvásárolta a massachusettsi központú Comdel Inc.-et, amely rádiófrekvenciás tápegységek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A Comdel az XP Power rádiófrekvenciás divíziójaként fogja folytatni tevékenységét és vezetője a továbbiakban is Scott Johnson marad.

A 23 millió dolláros ügyletnek köszönhetően jelentős mértékben bővül az XP Power AC-DC és DC-DC tápegységekből felépülő rendkívül széles kínálata.

Az XP Power és a Comdel számos közös ügyféllel rendelkezett már eddig is. A felvásárlás nem csak a beszerzők munkáját könnyíti meg ezeknél az ügyfeleknél, hanem az XP Power csatornáin keresztül új piacokat nyit meg a Comdel termékei számára.

A Powergom csapata örömmel fogadta a felvásárlás hírét, mert a már eddig is egyedülállóan széles tápegység kínálatát olyan termékekkel tudják bővíteni, melyet csak nagyon kevesen kínálnak a piacon.